فلفل تند

فلفل تند (به انگلیسی: Chili pepper)‏ میوه گیاهی از سرده فلفل دلمه‌ای است که عضوی از خانواده سیب‌زمینیان می‌باشد. فلفل قرمز از قاره آمریکا می‌آید. بعد از تبادل کلمبیایی، تیپ‌های گوناگونی از فلفل تند در سراسر دنیا برای استفاده خوراکی و پزشکی پرورش پیدا کرد. فلفل قرمز و فلفل هابانرو از انواع این فلفل هستند.
علت احساس تندی کردن در دهان بوسیله فلفل ، ماده ای است به نام کاپسایسین که بسیار برای بدن مفید است. کاپسایسین و تعدادی از ترکیبات مشابه دیگر توسط برخی از گیاهان جنس کپسیکوم تولید می‌شود موجب رانده شدن بعضی از علفخواران می‌گردد. کاپسایسین نوعی آلکالوئید است که در برخی از گیاهان مثل فلفل قرمز یافت می‌شود که برای پوست و موکوس محرک بوده و برای تهیه نوعی دارو که در تسکین برخی از دردها به کار میرود مورد استفاده قرار گرفته است.
 
ارسال شده در دسته‌بندی نشده| 11:45 am |  | پاسخ دهید:

اولین فروشگاه های اینترنتی